Doorborduren in korte columns
PuttertjesPuttertjes
zijn korte columns
van 250 woorden over kunst en erfgoed, inhakers op   actualiteiten

Korte Column | ZKV Puttertjes.nl
is een website met zeer korte verhalen over kunst en erfgoed met tips en uitstapjes


Puttertjes...
Doorborduren in korte columns

Lees lange column Musea en
het verhaal over 'Het puttertje'
De kunst van verkopen en verkopen van kunst  Kunstcolumns | Verkoopcolumns  Kunst columns en korte verhalen  Verhalen over kunst en erfgoed  Zeer kort verhaal en columns


Columns over verkopen Columns over kunst De kunst van verkopen Art & Sales Tekststrategie | Gespreksstofoptimalisering             Claudia Zielman Wie vertelt uw verhaal? Wie schrijft uw verhaal? Verkoper en Kunstenaar Hedendaags Realisme

              Home | Puttertjes | Doorborduren in korte columnszkv_zeer_kort_verhaal_5.jpg
2017 | Over Claudia Zielman

Claudia Zielman schrijft al jaren persoonlijke verhalen over het leven van een verkoper en een kunstenaar.

Voor DTG | Online marketingservice voor ondernemers, reed zij van 1987 tot 2010 kris kras door Nederland en in het grensgebied met Vlaanderen. Ze bezocht zo'n 10.000 bedrijven MKB, overheid en semi-overheid en adviseerde ondernemers al vanaf 1987 over online activiteiten. Bij die bedrijven en organisaties was er altijd wel kunst in huis, of kunstgerelateerde aanknopingspunten om het echte gesprek te kunnen voeren. Kunst diende voor haar als Conversation Optimization (CO), een term die zij zelf bedacht. Kunst bracht haar de meest waardevolle informatie over bedrijven en ondernemers.

Van 2000 tot 2008 woonde ze met haar man, beeldend kunstenaar en ontwerper Bert Kinderdijk, in Antwerpen en volgde ze er een opleiding tot stadsgids.

In 2009 ontwikkelde zij samen met haar man Beeldend Cadeau | Persoonlijke geschenken op maat.

In 2014 tot 2016 werkte ze voor een kunstvervoerbedrijf en had zij contact met conservatoren en collectiebeheerders van musea, galeries, antiquairs, bedrijfscollecties, particuliere collecties en kunstenaars.zkv_zeer_kort_verhaal_5.jpg
en Puttertjes

In 2016 startte zij Puttertjes.nl, een aparte website.

Puttertjes zijn zeer korte verhalen over kunst en erfgoed. Gezellige prietpraatjes met tips en uitstapjes, hier en daar aangevuld met een hapje en een drankje en bijzondere winkels in de buurt.

Tijdens haar bezoek aan klanten voor DTG stopte ze vaak onderweg om een gebouw of kunstwerk te bekijken. Zo is het puttertjes-idee ontstaan.


Puttertjes put uit het enorme aanbod aan kunst en erfgoed, schrijft op wat opvalt, voegt verbeelding toe en geeft informatie over tentoonstellingen en waar-te-vinden-tips. Puttertjes.nl biedt tevens een tentoonstellingagenda met meer dan 500 actuele tentoonstellingen in Nederland en Vlaanderen. Ook handig mobiel te raadplegen.

Claudia Zielman maakt SEO-vriendelijke websites, content en nieuwsbrieven en zij is getrouwd met beeldend kunstenaar en ontwerper Bert Kinderdijk.

 
Reageren? info@claudiazielman.nl

Naar website puttertjes.nl

Korte columns | Korte verhalen

Terug naar overzicht


Horen, zien en linken Netwerken en Linkbuilding Horen, zien en linken

Horen
Zien LinkenHoren Zien Linken

Bert Kinderdijk, ...Horen
Fragment uit 'Oud nieuws'
Bert Kinderdijk, ...Zien
Fragment uit 'Bij nadere beschouwing'
Bert Kinderdijk, ...Linken
Fragment uit 'De aflossing'De kunst van verkopen en verkopen van kunst  Kunstcolumns | Verkoopcolumns  Kunst columns en korte verhalen  Verhalen over kunst en erfgoed  Zeer kort verhaal en columns 2011-2019 - Claudia Zielman | Copyright